Nyinsikt Nyinsikt

Artiklar

En samling artiklar

Under årens lopp har jag besvarat en mängd frågor om terapi och handledning. Det har inspirerat mig att skriva ned några av mina tankar. Här har jag sammanställt alla mina artiklar om  terapi och hand­ledning. Kanske kan de vara till hjälp om du funderar på att söka terapi.

För dig som vill veta mer om vad det innebär att gå i terapi  föreslår jag att du börjar med att läsa mina ”rekommend­erade” artiklar. Mina andra artiklar handlar i stor utsträck­ning om verktyg som jag använder.

Nej tack. Vill välja tjänst

Längre ned finner du alla mina  artiklar efter kategori, public­erings­datum. Till höger (längst ned i mobil) hittar du mina mest lästa texter.

Rekommenderad läsning

 

Medberoende och terapi

Är du i en relation som kännetecknas av någon form av missbruk eller sjukdom? Kämp­ar du med näbbar ...
Läs Mer

Vad kostar det att gå i terapi i Stockholm?

Att gå till en privat terapeut utan remiss är inte billigt. Inte minst i Stockholm, med sitt höga ...
Läs Mer

Att välja samtalsterapeut

Har du någon gång varit ute på nätet och sökt efter en samtalsterapeut? De flesta som söker terapi ...
Läs Mer

Artiklar efter kategori

Om du bara vill se artiklar om individuell samtalsterapi, parterapi eller handledning, klicka på en av länkarna nedan. Längre ned hittar du alla mina artiklar efter publiceringsdatum.

På den här sidan får du tips om vad det innebär att gå i samtalsterapi. Jag presenterar också olika terapi-metoder.

Ett förhållande kan utsättas för många påfrestningar över tid. Jag hoppas att mina artiklar kan ge inspirera er att komma vidare.

På den här sidan finner du artiklar om såväl individuell handledning som grupphandledning. Jag tar upp olika metoder och tekniker.