Nyinsikt Nyinsikt

Handledning

Artiklar om handledningsmetoder

På den här sidan finner du artiklar om såväl individuell handledning som grupphandledning. Jag tar upp olika metoder och tekniker som används av handledare i Stockholm.

 

Handledning för psykosyntes-terapeuter

I denna artikel tänker jag ta upp hur jag ser på min egen roll som handledare när jag arbetar med ...
Läs Mer

Handledning – Investering för framtiden

Medarbetarna är den viktigaste resursen i alla företag och org­anisationer. Genom att erbjuda grupphandledning kan arbets­givaren ta tillvara varje individs ...
Läs Mer

Handledning – Utvecklas med feedback

Jag tycker det är viktigt att i yrkesrelaterad handledning ar­beta med gruppdeltagarnas motivation. Genom att utforska och stärka de anställdas ...
Läs Mer

Artiklar efter kategori

Om du bara vill se artiklar om individuell samtalsterapi eller parterapi klicka på en av länkarna nedan. Längre ned hittar du alla mina artiklar om handledning efter publiceringsdatum.

På den här sidan får du tips om vad det innebär att gå i terapi och och handledning. Här finns alla mina artiklar

På den här sidan får du tips om vad det innebär att gå i samtalsterapi. Jag presenterar också olika terapi-metoder.

Ett förhållande kan utsättas för många påfrestningar över tid. Jag hoppas att mina artiklar kan ge inspirera er att komma vidare.

Varför grupphandledning?

Motiverad personal som aktivt bidrar med sin kunskap och kreativitet är företagets viktigaste resurs. Grupphandledning är ett effektivt sätt att bidra till den utvecklingen. Den ska därför inte ses som en kostnad utan som en investering för framtiden. Med den här artikeln hoppas jag kunna motivera dig att satsa på utveckling för dina medarbetare och därmed i företagets framtid.