Nyinsikt Nyinsikt

Boka tid direkt

I kalendern nedan kan du se när det finns lediga tider. För mina tjänster samtalsterapi och parterapi erbjuder jag även kvälls- och helgtider (här kan du se mina priser).

Du kan göra en bokning direkt i kalendern nedan. En bekräftelse får du via ett mejl. Som ny kund betalar du halva priset vid första mötet  (ej kväll och helg)Du kan naturligtvis boka via telefon eller mejl om du föredrar det.

Observera pristillägget för möten som börjar kl 18 eller senare på en vardag och vid helger.

 

boka-tid-terapi

Boka online

Du har följande tjänster att välja mellan: Samtalsterapi (individuellt), Parterapi, Coachning och Handledning.

Viktigt. För att se lediga tider i kalendern måste du först välja tjänst och bekräfta genom att klicka på ”välj”.

Välj nu en dag och därefter klockslag (Ledigt=grön-markerat). När du har valt en tid så kommer du se ett formulär där du fyller i dina kontaktuppgifter. 

Var noga med att ange korrekt mejladress annars får du inget bekräftelse-mejl. Du kommer inom 12 timmar att få en bekräftelse på din bokning till din uppgivna mejladress.

Mycket viktigt. Som NY KLIENT kommer jag att be dig bekräfta att du har mottagit bokningsbekräftelsen för att säkerställa att dina kontaktuppgifter är korrekta.

Det gör du genom att skicka bekräftelsemejlet i retur och skriver ”mottagit” i början av mejlet. Tacksam om du gör det så fort som möjligt.

Mycket viktigt. Du får alltid ett svar. Om du inte får ett bekräftelse-mejl, kolla din ”skräppost-låda”. 

Om du mot förmodan inte får ett bekräftelsemejl inom 12 timmar ska du kontakta mig på mobilen : 070-4566260 (sms) eller via E-post: info@nyinsikt.se 

Bindande bokning

Avbokning ska ske minst 24 timmar innan avtalat möte. Annars utgår full debitering. Om du uteblir från ett inbokat möte kommer du att debiteras. Det gäller även om du inte besvarar ditt första bekräftelsemejl. Det är därför viktigt att du hör av dig om du inte får ett bekräftelse-mejl.

Välj en tjänst

För dig dig som vill träffas individuellt.  Möte påbörjas varje heltimme och pågår under 50 minuter. Markera tid och fyll i dina uppgifter. Jag brukar kunna återkomma inom ett par timmar med ett bekräftelsemejl

Mitt schema för juni 2019

Välj först dag och sedan klockslag. Observera prishöjningen för kväll (start 18.00) och helg. Byt månad via länk under kalendern.
 
MTOTFLS
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

MTOTFLS
Ledigt   Upptaget   Ej bokningsbart  

Kontrollera inmatningarna och bekräfta:

GDPR. Jag kommer att behandla dina uppgifter i enlighet med den nya dataskyddslagen, GDPR. Genom att boka via hemsidan godkänner du att jag får spara dina kontaktuppgifter i mitt bokningsprogram, tre månader efter avslutad terapi. Inga uppgifter lämnas ut till utomstående. Har du frågor om detta är du välkommen att höra av dig.