Nyinsikt Nyinsikt

Boka tid direkt

I min kaIender kan du se när det finns lediga tider (även kvälls- och helgtider) hos Ny Insikt. Du kan också göra en bokning direkt i kalendern. Det är enkelt att boka. Du kan naturligtvis boka en tid via telefon eller mejl om du föredrar det.

Jag försöker erbjuda generösa villkor vid tidsbokning. Du har till exempel möjlighet att även boka kväll och helg. Du får också möjlighet att prova på en första gång till halva priset (dagtid). Du kan läsa mer om mina tjänster, priser, öppettider och min 24 timmars avbokningspolicy på denna sida.

.

boka-tid-terapi


Lätt att boka online

Det är lätt att genomföra en online-bokning. Du börjar med att välja om du kommer som privatperson eller via ditt företag. Sedan väljer du en tjänst och när du vill komma. Du kan välja dag (8-17), kväll (18-21) eller en helg (8-12). (lite dyrare på kväll/helg). Observera att det är olika kalendrar. Tips: om du inte hittar en passande vardagstid föreslår jag att du tittar i ”helg-kalendern”.

När det är gjort kommer du se alla mina lediga tider. Avsluta med att boka en tid (klockslag) och fyll i dina kontaktuppgifter.

Var noga med att ange korrekt mejladress vid en bokning annars får du inget bekräftelse-mejl. Kontrollera din ”skräppost-låda” (gäller främst hotmail) om du inte omgående får ett bekräftelse-mejl. Vid problem hör av dig till info@nyinsikt.se  .

Alla priser i boknings­kalendern redovisas med moms. Obs. Det gäller även företags­tjänsterna.