Nyinsikt Nyinsikt

Om mig

ommig
Möta andra människor ger mig stor glädje och nya insikter. För ungefär 15 år sen började jag arbeta som psykosyntes-terapeut på Hälsans hus i Stockholm stad. Här erbjuder jag samtalsterapi, parterapi. Om du känner dig osäker på vilken terapi du ska välja föreslår jag att du läser min artikel; ”Välja terapi i Stockholm”. Jag erbjuder även coaching och handledning.

Jag går regelbundet i handledning för att fortbilda mig i mitt yrke. Förrutom 6 års studier i psykosyntes har jag även studerat andra terapier och samtalsformer som ACT, DBT, Imago och NVC. Sedan ett tjugotal år tillbaka praktiserar och undervisar jag också i etik och meditation.

Jag har också vidarutbildat jag mig i England i en Mindfullness-teknik (medveten närvaro) som kallas Breathworks. Denna metod är främst avsedd att hjälpa klienter med smärt- och stressproblem men kan med stor behållning användas av alla som behöver ”varva ned”.

Sitter för närvarande i styrelsen (vice ordförande) för Stiftelsen ”Hälsans hus”, en arbetsplats med verksamhet inom bl.a hälsa, terapi och friskvård.

Jag har också drygt tjugofem års erfarenhet av utrednings- och analysarbete inom den privata och offentliga sektorn. Är fd. v.ordförande i Psykosyntes-förbundet (yrkesförbund) och fd. ordförande i mindfulness-nätverket ”Breathworks”.