Nyinsikt Nyinsikt

Öppettider, Priser & Avtal

mottagning

Ordinarie öppettider

Mina ordinare öppettider för samtliga tjänster är vardagar, kl 08-17.

Kvällstider och helgtider

Mot ett visst pristillägg erbjuder jag samtalsterapi och parterapi på kvällar och helger (se prislista och avbokningspolicy nedan).

Priser

För första mötet betalar Du halva priset (Prova-på-pris). Gäller dock ej vid obekväm arbetstid ( från kl 18.00 och helg). Nedan ser du mina ordinarie priser för olika tjänster och tider.

Samtalsterapi (individuellt) 50 minuter.

Dagtid (kl 08-17) : 675 :-
Kvällstid tid (kl 18-21) : 875 :-
Helg : 975 :-

Parterapi/familjerådgivning 90 minuter

Dagtid (kl 8-17) : 900 :-
Kvällstid (kl 18-21) : 1 100 :-
Helg: 1 200 :-

Personlig handledning (50 min)

Dagtider (kl 8-17) : 675 :-
Kvällstid tid (kl 18-21) : 875 :-

Coaching (50 min)

Dagtider (kl 8-17) : 675 :-
Kvällstid tid (kl 18-21) : 875 :-

Grupphandledning :

Begär offert.

Betalning

Moms ingår i priset för privatpersoner. För företag avser priserna exklusive moms. Vid längre terapi kan vissa rabatter erhållas. Företag kan för sina anställda få ett suventionerat pris. Begär offert.

Första mötet betalas kontant eller med kort. E-faktuering vid överenskommelse (7 dagars kredit om inget annat har överenskommits).

Att påbörja terapi

Att gå i terapi kan vara ett ett stort åtagande som väcker många frågor. För att Du ska känna dig bekväm med ditt beslut föreslår jag att du efter första träffen funderar igenom saken. Om Du sedan vill kan vi lägga upp en plan som passar just dig.

Avbokningspolicy

Vid förhinder (oavsett orsak) ringer eller sms:ar du din avbokning 1 arbetsdag (24 timmar) innan utsatt tid om vi inte kommer överens om något annat. Vid sen avbokning debiteras du.

Att avsluta terapin

Det är naturligtvis Du som bestämmer när vi ska avsluta terapin. Det finns fördelar med att göra detta på ett medvetet sätt. Vanligtvis bestämmer vi en tid i förväg så att den sista terapisessionen kan användas till summering och reflektion.

För att komma till kalender för att se mina lediga tider,klicka här.