Parterapi på Södermalm

En parterapeut nära dig


parkonflikt
Parterapi: Ett sätt att förstå och överbrygga
problem när det är möjligt

Besök Hälsans hus

I Hälsans Hus på Södermalm erbjuder jag parterapi där vi tillsammans samtalar kring er relation. Genom parterapi skapar vi en möjlighet att fördjupa er relation och hitta nya vägar till gemenskap och förståelse.

Oavsett om ni befinner er i en kris eller bara vill förbättra er kommunikation, kan parterapi vara en värdefull resurs för er. Genom att engagera er i parsamtal på Södermalm kan ni skapa en starkare grund för en lycklig och harmonisk framtid tillsammans.

Ni behöver ingen remiss för att boka en parterapi-session. På min hemsida kan du själv boka in ett första förutsättningslöst möte. Väntetiden är i regel kort om ni är flexibla med tider. Under sidan ”om mig” kan hitta mer information om min bakgrund och om hur jag arbetar.


minska-konflikten

Fördelar med parterapi på Södermalm

Jag erbjuder parterapi för par i hela landet men många av mina klienter är bosatta eller arbetar på Södermalm. Det finns många fördelar med att bedriva sin parterapi nära där man bor eller arbetar. Den huvudsakliga fördelen är dock bekvämlighet och tillgänglighet.

Ibland kan livspusslet vara nog svårt att få ihop och när ni dessutom är två personer som ska finna tid för varandra och prata ut så görs detta bäst om man inte begränsas av geografiska och praktiska hinder. Bor eller arbetar ni i närheten av Södermalm så kan ni med lätt boka en tid mer kort varsel.

Att vara tillgänglig för mina klienter under tider som passar är en stor anledning att jag tar emot par för terapi även under kvällar och helger, då många par inte har tid att under ordinarie arbetstid. Jag erbjuder även video-möten.

Om du vill komma tillsammans med din partner erbjuder jag även individuell samtalsterapi på Södermalm. Om du vill läsa mer om min mottagning och om Hälsans hus så föreslår att klickar på denna länk.

Vad innebär parterapin hos Ny Insikt

I de parsamtal som vi har på min mottagning, i hjärtat av Södermalm, skapar vi en trygg och stödjande miljö där ni kan utforska era utmaningar och konflikter på djupet. Tillsammans försöker vi att identifiera och förstå de underliggande orsakerna till era svårigheter.

Genom att öka medvetenheten om era individuella behov och förväntningar kan ni skapa en starkare grund för att hantera konflikter och komma närmare varandra.

Förbättra er kommunikation med parsamtal

En av de centrala delarna i parterapin kan vara att förbättra er kommunikation. Ofta är det bristande kommunikation som leder till missförstånd, frustration och avståndstagande i relationen.

Min målsättning är att hjälpa er utveckla effektiva kommunikationsverktyg och lyssnande färdigheter för att öka förståelsen och närvaron i ert förhållande. Genom att öva på att uttrycka era behov och lyssna aktivt på varandra kan ni skapa en mer meningsfull och nära relation.

Skapa hållbara förändringar med parterapi

En av de stora fördelarna med parterapi är att ni får verktygen för att skapa
hållbara förändringar i ert förhållande. Genom att arbeta tillsammans med mig kan ni upptäcka nya perspektiv och möjligheter.

Ni kan lära er att navigera genom konflikter och svårigheter på ett konstruktivt sätt. Genom att investera tid och energi i ert förhållande kan ni uppnå en djupare nivå av förtroende, intimitet och glädje.

seperation-forlatelse

pris_for_terapi

Är det dyrt att gå i parterapi?

För att se mina priser för parterapi rekommenderar jag att ni tittar på sidan för mina aktuella priser. Jag erbjuder för närvarande också ett ”prova-på-pris” om du kan komma till min mottagning på Södermalm under dagtid.

Hitta till min mottagning på Söder

Min terapi-mottagning ”Ny insikt” finns sedan drygt 15 år i Hälsans hus på Södermalm. Närmaste tunnelbane-station är Slussen men man kan också ta sig hit till fots från Medborgarplatsen och Götgatan.

Promenerar ni från Slussen får ni en fantastisk utsikt över huvudstaden på väg upp mot min mottagning.

Om ni väljer att ta er hit med buss är det Tjärhovsplan som är den närmaste busshållplatsen. Med kollektivtrafik tar det ca 10-15 minuter från T-centralen till min mottagning. Med en rask promenad går det även att ta sig hit från pendeltågsstation Södra station på under 25 minuter.

Hälsans hus har med sitt läge en vacker vy över Saltsjön och stadens centrala delar. Vi befinner oss nära Katarina kyrka och precis över Fotografiska museet.

ingang_hälsans hus

Ta steget mot en starkare relation idag

Om jag har fångat ert intresse för parterapi på Södermalm så tycker jag att ni ska läsa vidare på min hemsida.